ФлудилкО
|
|
|
Freets | Дата: Среда, 11.06.2008, 16:12 | Сообщение # 442 |
Главный специалист по флуду
Статус: Offline
| Дякую за відповідь. В мене така мета була на арену залісти 8 рівнем і всіх 9 фраєрів попустити, і я -з цього довольний, коровок вже почав доїти і непогано по 100 - 200 вибиваю, в подальшому буду робити як ти кажеш. А що робити з Домовйонком? Може його попросити злісти? Він так робив для інших гравців поки вони не переходили на 10 левел. А якшо ні то мені треба приблизно 10 тис. щоб його догнати в розвитку (і то хто зна - це требуде цілодобово сидіти в грі, а в мене зараз жопа з навчанням), гроші я міг би з часом повернути в гільдію (коли набереться 9 гільдівців).
Рабів до раю не пускають
|
|
| |
|
Freets | Дата: Среда, 11.06.2008, 17:29 | Сообщение # 444 |
| Буду торгувати, а про незаробляння досвіду я в курсі - квести не беру, коровки все, коровки Dobruy, опис гільдії класний, тільки 5 пункт переваг :5. Можливість отримати захист молодшим гільдівцям у разі потреби. Має звучати:5. Можливість надати захист молодшим гільдівцям у разі потреби. Як можна отримати захист від молодшого гравця? Коли писав цей підпункт то мав на увазі що гравець може проявити реальну доблість щодо молодшого гравця.Добавлено (11.06.2008, 16:57) --------------------------------------------- Я ПЕРШИЙ!!! Але мені здається, що домовйоночок хоче з мене коровку зробити НЄДАДІМ!!! недадім! Добавлено (11.06.2008, 16:58) --------------------------------------------- Поки він буде мене "кормити" я людей запрошуватиму. Думаю тепер наплив буде Добавлено (11.06.2008, 17:28) --------------------------------------------- Dobruy, обнови першу сторінку сайту, що стосується академії. Добавлено (11.06.2008, 17:29) --------------------------------------------- І мейл свій підтверди. Або створи ігровий мейл так як я зробив.
Рабів до раю не пускають
Сообщение отредактировал Freets - Среда, 11.06.2008, 16:24 |
|
| |
|
Dobruy | Дата: Среда, 11.06.2008, 19:01 | Сообщение # 446 |
V.I.P.
| Можливість отримати захист (кому? а не "от кого") молодшим гільдівцям у разі потреби. так что там все правильно написано, ну что б не было путаницы напишу по другому. Quote Можливість надати захист молодшим гільдівцям у разі потреби М-да суперовая "перевага нашей академии" ))))) Quote Dobruy, обнови першу сторінку сайту, що стосується академії. Freets, Тут просто ужасно лаганутая страничка добавления новостей, а посколько резкой необходимости нету, добавлять пока не буду. Quote (Freets) І мейл свій підтверди. Або створи ігровий мейл так як я зробив. Напиши зачем, я активирую))
|
|
| |
Freets | Дата: Среда, 11.06.2008, 19:44 | Сообщение # 447 |
| Та щоб особисті повідомлення слати звісно, а то деяки питання можеш просто не побачити.
Рабів до раю не пускають
|
|
| |
|
Freets | Дата: Среда, 11.06.2008, 20:22 | Сообщение # 449 |
| Добре, розберусь. Доречі Вітаємо нового члена академії: Liquidator!!!! Втілюється ідея, втілюється!!!
Рабів до раю не пускають
|
|
| |
DeathWind | Дата: Четверг, 12.06.2008, 00:10 | Сообщение # 450 |
Флудер 1 категории
| я устал .... отдохну
ИМХО - Имею Мнение, Хрен Оспориш
|
|
| |
|
Freets | Дата: Четверг, 12.06.2008, 11:40 | Сообщение # 452 |
| Доречі Вітаємо нового члена академії: xarxes!!!!
Рабів до раю не пускають
|
|
| |
|
Freets | Дата: Четверг, 12.06.2008, 14:55 | Сообщение # 454 |
| Та я просто хвастаюсь - ти ж знаєш, що нового достойного кандидата найти важко. Я ж не тільки їх запрошував!!! А гільдівці хай знають про новеньких - шоб часом не "подоїли". Вітаємо нового члена академії:Towik!!!
Рабів до раю не пускають
|
|
| |
|
Freets | Дата: Четверг, 12.06.2008, 19:00 | Сообщение # 456 |
| Добре, будем там писати.
Рабів до раю не пускають
|
|
| |
|
sephyrKA | Дата: Пятница, 13.06.2008, 06:22 | Сообщение # 458 |
V.I.P.
| шота тут многа букаф... ниАсилила фсе.
|
|
| |
|
Abismal | Дата: Пятница, 13.06.2008, 11:58 | Сообщение # 460 |
Флудер 1 категории
| ууууу... а кто то верит в приметы?
|
|
| |