Пора знакомиться
|
|
JonnyBurbony | Дата: Понедельник, 12.05.2008, 18:15 | Сообщение # 41 |
Головний привид форуму
Статус: Offline
| Dobruy , гг) ну і як вухо, не свербить? Нє, а нафіг??? Зовсім безболісно... П.С. Rock & metall FOREVER!!!
Неплохая он-лайн игрушка... Грани реальности
|
|
| |
|
Vovkodav | Дата: Среда, 14.05.2008, 13:40 | Сообщение # 43 |
Флудер 3 категории
| да я РЕП руский слухаю!а ти шо тож слушает РЕП?Abismal Добавлено (14.05.2008, 13:24) --------------------------------------------- Што там пацани розказевайте о себе?))))))))))))))))) Добавлено (14.05.2008, 13:40) --------------------------------------------- Afgani------здарова!!!
Power_of_Light найкращий клан!
|
|
| |
Afgani | Дата: Среда, 14.05.2008, 13:51 | Сообщение # 44 |
Оборотень
| Прива) Почитай выше))) А че, кроме рэпа ничего не слушаешь? (хотя это ужо для флудерастов)))
|
|
| |
Vovkodav | Дата: Среда, 14.05.2008, 19:13 | Сообщение # 45 |
Флудер 3 категории
| Да слухаю ще часом РОК!!но це рідко!
|
|
| |
Afgani | Дата: Среда, 14.05.2008, 22:46 | Сообщение # 46 |
Оборотень
| Давай во флудерастку))) Там и побазарим)
|
|
| |
Abismal | Дата: Четверг, 15.05.2008, 13:08 | Сообщение # 47 |
Флудер 1 категории
| Я тут последний оффтоп оставлю))) Да я слушаю рэп, тоже русский, ну и украинский само собой))) Но этим мои музыкальные вкусы не ограничиваются!!!
|
|
| |
Vovkodav | Дата: Пятница, 16.05.2008, 18:21 | Сообщение # 48 |
Флудер 3 категории
| і мої тоже!я тоже люблю український РЕП!
|
|
| |
Katerina | Дата: Вторник, 20.05.2008, 00:14 | Сообщение # 49 |
Флудер 3 категории
| Всем приветы))) имя у меня красивое и так видно как меня зовут)))) представляться не буду))) мне 24 года , живу в Киеве)) закончила Экономфак Шевченко... долго-долго работала, занималась финанализом))) потом забила)) терь дома сижу милому борщи готовлю да мяско тушу, занимаюсь економикой домашней (временно) ))) пока в акаденмии - захотите - вступлю в вашу дружную компанию со временем))) если кто видел раньше в игре Кlo - дак это тож я только забаненая за мультоводство... вроде написала все))) если что спрашивайте, вопросы типа, "есть ли жизнь на марсе" и "когда родился Бог" не принимаются - не люблю казаться глупой не находя ответов))) П.С. тоже люблю украинский РЭП
|
|
| |
|
Vovkodav | Дата: Вторник, 20.05.2008, 10:14 | Сообщение # 51 |
Флудер 3 категории
| Katerina привет!
|
|
| |
LBJ23 | Дата: Вторник, 20.05.2008, 17:45 | Сообщение # 52 |
Только пришел
| здорова всем с города НИКОЛАЕВ ... как самый новый участник объявляю всем ПРИВА
|
|
| |
|
Abismal | Дата: Среда, 21.05.2008, 22:00 | Сообщение # 54 |
Флудер 1 категории
| Приффет новоприбывшим)))
|
|
| |
|
|
|
brandmauer | Дата: Вторник, 27.05.2008, 09:02 | Сообщение # 58 |
Флудер любитель
| Здоровенькі були! Цікаво почитати про всіх і теж розповім трохи про себе. Мені 24, Анатолій, незабаром захищатиму у Львові диплом спеціаліста журналістики (але нахєр він мені потрібний????), маю власний бізнес в Івано-Франківську (поки-що) http://prybyralnyk.com.ua , планую розвиватись далі. Можливо скоро будуть мої представництва у Вінниці і в Черкасах, а трохи згодом і в Києві. Ще я паралельно займаюсь проектом "СЬОГОДНІ в історії" http://sjogodni.org.ua З музики слухаю все, що мені подобається (від SOF, Rammstein, Lacuna Coil, Nightwish та gangsta rap до українського й російського (Каста, ТНМК, Бумбокс, навіть Любе та Христина Орбакайте (її пісня "Ты" зараз мене вставляє), а і ще кльово релаксувати під Peter Gabriel та Jean Michele Jeare, накач з інфостору і балдію) Що ще б таке розповісти. В певний період часу, такий собі "творчий період" в мому житті - писав вірші (особливо, коли навчався у військовому інституті й служив в армії), прозу, статті, замітки в газети і т.д. То довго розповідати. Знайшов Гладіатус випадково, побачивши україномовну рекламу на англомовних сайтах (причому кілька разів). Грати цікаво, іноді робавляє рутинну роботу і веселить, коли комусь даш по рилу по скілах і решті сильнішому, в основному, щоб отримати досвід та збити бабла). Ще по кайфу боротися на аукціоні, особливо в період "дуже коротко" після 25 хв тривання цього періоду. Такий адреналін!!!!
"Універсальний Прибиральник"® СЬОГОДНІ в історії ПродамХату МОНОЛОГ
|
|
| |
Abismal | Дата: Вторник, 27.05.2008, 10:35 | Сообщение # 59 |
Флудер 1 категории
| Ласкаво просимо)))
|
|
| |
|