Воскресенье, 17.11.2024, 05:46

Приветствую Вас Шпионим? | RSS
гильдия Power_of_Light
ГлавнаяРегистрацияВход
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
СПОГАДИ (проза)
brandmauerДата: Суббота, 29.11.2008, 14:54 | Сообщение # 1
Флудер любитель
За высокую честь и силу За щедрые пожертвования в казну гильдии
Статус: Offline
СПОГАДИ
Спогади... Які можуть розвеселити, а можуть спантеличити будь-кого, якзавгодно. Причому зробити це цікаво та підступно.

Музика... Яка перестала грати співзвучністю, наче скінчилась, але ж касета всеодно продовжує тихо шуміти. За мить спрацює автореверс і музика знову лунатиме, і їй не буде кінця... Хоча був початок. Парадокс? Головне - в даній ситуації щось сприяє спогадам, появі якихось важливих давноминулостей. Це щось може бути тишею, яка щойно виникла, чи все-таки музикою, повною різноманітних асоціацій з образами, подіями й думками, якось пов’язаними між собою. Спогадам, у яких теж колись був початок, але немає кінця... Варто над цим замислитись.

Згадав білий будиночок. Білосніжний, чистий, з червоною стріхою, нічий. Старий як світ. Та у ньому було тихо й затишно, не зважаючи на те, що його не існувало насправді. Його колись, дуже давно збудувала моя уява. Дверей у ньому ніколи не було, вікон теж. Я йшов до нього, коли було важко. Вважав його місцем, в якому дуже тепло, тихо й трохи самотньо, бо вірив у нього, відчував його Силу.

Спогад про білий будиночок був хазяйновитим, найяскравішим з усіх. Про нього ніколи не забуду. Будинок ніколи не зникне. Принаймні, поки я не готовий до цього... Хоча, водночас він ніколи не стане моїм! А я чекаю цієї миті. Чекаю, коли виникне потреба знову втекти від усього й піти туди, де він. Знову лише йому розкритися, а для решти стати німим. Шкода лиш, що ще досі не навчився розмовляти...

Вже немає звичних емоцій, сумує пустота в душі, в руках помалу тліє мозок.

Не помітив, як знову залунала вічна музика...

Прикрепления: 8008088.jpg (5.6 Kb)

"Універсальний Прибиральник"®
СЬОГОДНІ в історії
ПродамХату
МОНОЛОГ

MiraresДата: Среда, 03.12.2008, 18:25 | Сообщение # 2
Главный разработчик флуда
За длительную активность на форуме
Статус: Offline
........ v Респект

• Страница 1 из 1
  • 1